Bouwbegeleiding voor bedrijf en particulier!

Aannemers en onderaannemers die een onderbezetting hebben op het bedrijfsbureau kunnen bij ons terecht. Graag verzorgen we voor u de begroting, projectvoorbereiding en/of werkvoorbereiding van een bouwproject of onderdelen daarvan. We doen dit tegen een concurrerend uurtarief wat veelal lager ligt dan wanneer u een detachering- en/of uitzendbureau inschakelt. Inmiddels heeft Verheijdt bouwbegeleiding meer als 20 jaar ervaring in de bouw met werken van klein tot groot en in verschillende disciplines van timmerman tot projectleider.

Particulieren met bouwplannen ondersteunen wij graag tijdens het bouwproces vanaf het eerste idee Wij denken graag met u mee tijdens het ontwerp en de vervolgprocessen die volgen te denken aan; het controleren van tekeningen zowel bouwkundig als constructief,  budgetbepaling, het aanvragen en vergelijken van de verschillende aannemers en onderaannemers ( prijsvorming) en wanneer nodig het controleren van de uitvoering tijdens de realisatie. De kleinere werken zoals de bouw of aan- en verbouw van een woning kunnen wij volledig begeleiden waardoor u gedurende het bouwproces van A tot Z maar één aanspreekpunt heeft. Dat is nog eens ontzorgen!

Heeft u bouwplannen, dan komen wij graag uitgebreid en vrijblijvend vertellen wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Bel direct 040 - 284 1004 of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.

referenties woningbouw

- 16 CPO woningen te Eindhoven

- vrijstaande woning te Valkenswaard

- 32 CPO woningen te Eindhoven

- 10 woningen te Boerdonk

referenties utiliteitsbouw

- OVT Centraal Station in Den Haag

- Groepsaccommodatie de Blauwe Kei in Mierlo

- Sociaal Cultureel Centrum in Alblasserdam

- Kantoorgebouw EPHA architecten in Oss

referenties renovatie

- Grote Clubactie in Tilburg

- Gezondheidscentrum in Eindhoven

- Multi Media Paviljoen TU in Eindhoven

- de Witte Dame in Eindhoven