Calculeren

Voor projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en particulieren die graag meer inzicht willen in de te verwachte bouwkosten kunnen we een raming en/of een zogenaamde elementenbegroting opstellen. Zo weet u vroegtijdig of uw bouwplannen financieel haalbaar zijn zodat deze al in het ontwerpproces bijgesteld kunnen worden.

Wanneer de definitieve tekeningen en het bestek gereed is verzorgen wij eventueel een directbegroting, zodoende weet u of de aanbesteding marktconform is. Uiteraard kunnen wij de ingediende begrotingen van aannemers ook controleren en met elkaar vergelijken zodat u de juiste keuze kunt maken

Voor aannemers, onderaannemers en kleine zzp'ers verzorgen wij onder andere het aanbestedingstraject. Te denken aan het doornemen van de aanvraag, het opvragen van de geschikte onderaannemers en leveranciers, het uittellen van hoeveelheden, spiegelen van de offerten en vervolgens uit te werken in een inschrijfbegroting waarmee de aannemer en/of onderaannemer naar zijn opdrachtgever kan.

Wij werken onder andere met de software van BouwCalc en Ibis-Trad.

vrijstaande woning in Gemert

16 CPO woningen in Eindhoven

verbouw woning in Nuenen